MÚSICA
Cultura 01/12/2011

El concert de Mishima al Palau, en DVD

S'edita en DVD el concert que el quintet barceloní va fer al Palau de la Música de Barcelona el 6 de març, per al qual van exhaurir les entrades

Ara
1 min

BarcelonaEl 6 de març de 2011, el quintet barceloní Mishima va actuar al Palau de la Música Catalana de Barcelona amb totes les localitats exhaurides. El concert, per al qual van comptar amb les col·laboracions de Laetitia Sadier, cantant del grup britànic Stereolab, Elvira Jiménez i Espaldamaceta, marcava una fita en la carrera de la formació, que ja feia més d'un any que defensava en directe amb èxit el seu cinquè disc, Ordre i aventura (2010).

Ara, mentre Mishima treballa en el que serà el seu sisè LP, s'edita Palau, una caixa amb el DVD del concert al Palau de la Música, enregistrat per TV3, que inclou com a extres els videoclips més recents del grup.

La caixa inclou el poster del concert, però també els dos últims àlbums del grup, Set tota la vida (2007) i Ordre i aventura (2010), a més d'un llibret de 48 pàgines amb les traduccions de les lletres dels dos discos al castellà i l'anglès.

Palau es publica el 12 de desembre, però ja es pot adquirir a la botiga online del segell Sonesonline.

stats