Música
Cultura 01/06/2012

Una cinquantena de fans col·lapsen l'entrada de Discos Revolver amb el concert sorpresa de Wilco

La banda nord-americana, que aquest dijous va actuar al Primavera Sound, ha premiat els seus seguidors amb mitja hora de música gratuïta i signatura de discos

Francina Bosch
1 min

BarcelonaWilco, la banda nord-americana liderada per Jeff Tweedy, ha premiat aquest divendres al migdia els seus fans amb un concert gratuït a la botiga Discos Revolver de Barcelona. Una cinquantena de persones s'han aplegat a la porta de la mítica botiga del carrer Tallers, però només una desena d'afortunats han pogut veure de prop els nois de Chicago.

Mitja hora de concert que ha permès repassar algun clàssic, com 'California stars', i oferir, un cop més, els temes del nou disc, 'Whole Love', als seus fans barcelonins. I és que Wilco ha actuat fins a tres cops -comptant el repertori d'avui- a Barcelona en els darrers set mesos. La banda va tocar el novembre passat al Palau de la Música, en la gira mundial del nou disc, i aquest dijous va ser un dels plats forts del Primavera Sound.

Desenes de fans del grup s'han aplegat a les 13.30 hores a les portes de la botiga, i han intentat, braços enlaire, que els objectius de les seves càmeres i dispositius mòbils captessin el que els ulls no podien veure per l'aglomeració.

En acabar la mitja hora de concert, bona part dels fans han fet una fila ordenada i han entrat de deu en deu a l'interior de la botiga, on la banda ha allargat mitja hora més per firmar discos als seus seguidors.

stats