Cinema
Cultura 03/08/2012

Es confirma 'Caçafantasmes 3', però sense Bill Murray

Dan Aykroyd ha confirmat que el projecte no comptarà amb el protagonista dels primers films. "Passem el relleu a una nova generació", ha explicat Aykroyd

Ara
1 min
Caçafantasmes

BarcelonaDesprés d'embolicar la troca durant anys, sembla que, a la fi, el fulletó al voltant de la possible participació de Bill Murray en la tercera part de la saga 'Caçafantasmes' que promou Dan Aykroyd ha acabat. En declaracions a 'The playlist', Aykroyd ha confirmat que la tercera part de la franquícia es farà realitat, però acceptant que Murray no reprendrà el rol de Peter Venkman.

Aykroyd, però, ha afegit que 'Caçafantasmes 3', en què "es passarà el relleu a una nova generació", també "pot ser una pel·lícula d'èxit sense Bill". "Hauria preferit que ell hi estigués implicat", comenta Aykroyd, "però arribats a aquest punt, sembla que això no podrà ser i ens hem de moure. És l'hora de fer la tercera part".

En el guió del projecte hi treballa ara un dels guionistes de 'Men in Black 3', Etan Cohen. "Estem treballant perquè el resultat deixi satisfets els fans –comenta Aykroyd–, i confio que la pel·lícula estarà en producció l'any que ve". A 'The Playlist', però, apunten que l'actor fa anys que parla de "l'any que ve" quan es refereix al començament del rodatge.

stats