CULTURA
Cultura 17/07/2012

La coordinadora de l'Onze de setembre a Tarragona busca mecenes

Els organitzadors de la diada a la capital tarragonina esperen recollir dos mil euros a través de Verkami per sufragar les despeses

Acn/ara
1 min

TarragonaLa Coordinadora Onze de setembre, que aplega les trenta entitats encarregades d'organitzar les activitats de la celebració popular de la diada a Tarragona, ha iniciat una campanya de recollida de fons a través del micromecenatge per poder cobrir les despeses. Amb aquesta recollida de fons, a través de la plataforma d'Internet Verkami, pretenen mantenir per tercer any consecutiu les celebracions populars sense cap implicació institucional i "des de baix, construint un model de festes participatives i popular". Els organitzadors confien arribar a aconseguir mitjançant la fórmula del micromecenatge un total de 2.000 euros.

Les trenta entitats associades són responsables d'organitzar les mostres de cultura popular, la cercavila pels carrers de la Part Alta, el correfoc, la fira d'entitats, els jocs i les danses per la canalla, els tallers, els parlaments, les actuacions musicals i el dinar popular. La coordinadora assegura que hi ha dos factors que fan perillar la celebració: la desaparició del programa "Tu Ajudes", que impulsava una entitat financera i l'exigència d'elaborar un pla tècnic d'autoprotecció, d'un cost entre 1.500 i 2.000 euros.

La Coordinadora ha explicat que les aportacions dels col·laboradors seran recompensades amb samarretes, material divers, inscripció en cursos, activitats, àpats i, fins i tot, un concert privat del grup tarragoní Ai, carai!.

stats