Música
Cultura 29/05/2012

Surt a subhasta la cripta on el cos d'Elvis Presley va reposar abans de ser enterrat

La casa de subhastes Julien's Auctions la posarà a la venda al juny a un preu de sortida de 80.000 euros, juntament amb altres objectes d'estrelles de la música i l'esport

Reuters
1 min
Una fotografia d'Elvis Presley de l'any 1970

Los AngelesTot el que hagi tingut a veure amb la vida o la mort d'una estrella és aprofitable per les cases de subhastes. L'última sensació del fetitxisme és la cripta del cementiri Forest Hill de Memphis on el cos d'Elvis Presley, rei del rock i de les fortunes pòstumes, va descansar durant dos mesos juntament amb el de la seva mare abans de ser enterrat a la seva mansió de Graceland.

Segons amplia el diari 'The New York Times', la casa de subhastes Julien's Auctions posarà a la venda la cripta el 23 de juny a un preu de sortida de 80.000 euros. El preu inclou l'obertura i el tancament de la cripta per poder-hi ser sepultat, una inscripció en memòria i l'ús d'una capella. El nou propietari no podrà moure la cripta, i les despeses de transport i el funeral d'origen no estan inclosos.

Unes sabatilles signades de Michael Jackson així com roba d'Amy Winehouse, David Bowie, John Lennon, Michael Jackson i Keith Richards també es vendran a la mateixa subhasta.

stats