MÚSICA
Cultura 03/11/2011

La crisi endarrereix el nou disc de Berlusconi

El recull de cançons d'amor 'True Love, the album', tercer disc del Cavaliere, es publicarà el 22 de novembre

Ara
1 min
Sí: Michael D. Higgins, Narcís Comadira. No: Valeriano Gómez, Silvio Berlusconi

BarcelonaLa crisi financera global també afectarà la carrera musical del primer ministre italià, Silvio Berlusconi: el seu nou CD de cançons d'amor ha endarrerit la data de llançament, informa The Guardian.

El disc True Love, the album, amb lletra de Berlusconi i música del guitarrista Mariano Apicella, col·laborador musical habitual del Cavaliere, tenia previst el llançament al setembre, que havia d'anar acompanyat d'una gran festa a Milà.

Però segons La Stampa, la crisi del deute italià, els problemes interns del partit del govern i els tres judicis a què el primer ministre s'enfronta han forçat Berlusconi a endarrerir la sortida del nou disc, que ara està previst pel 22 de novembre.

Berlusconi, que havia fet de cantant en creuers, ja ha col·laborat amb Apicella en els seus tres anteriors discos. El primer ministre va descobrir el guitarrista, que anteriorment havia treballat en un pàrquing a Nàpols, i el va convidar a la seva mansió a Sardenya per compondre cançons d'amor.

Apicella i Berlusconi han tocat davant d'un públic il·lustre que inclou Tony i Cherie Blair, Vladímir Putin i George W. Bush.

stats