Música
Cultura 12/06/2020

Joan Garriga, Albert Pla, Marina Rossell, Los Chichos i MClan se sumen al Cruïlla XXS

També s'incorporen al cartell Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Paula Valls i Rapsusklei

Xavier Cervantes
1 min
Joan Garriga actuarà al Cruïlla XXS.

BarcelonaA mesura que avançava la pandèmia del covid-19, l'ecosistema cultural experimentava la cruesa d'un degoteig constant de cancel·lacions i ajornaments. Des de fa unes setmanes, però, el degoteig és de nous concerts i espectacles. El Festival Cruïlla, que es va reinventar en el cicle de música, arts escèniques i comèdia Cruïlla XXS, va ser un dels primers a posar fil a l'agulla amb una programació que s'escampa per diversos espais a l'aire lliure de la ciutat de Barcelona durant tot el més de juliol. I aquest divendres ha anunciat noves incorporacions a un cartell que comença a ser inabastable.

Entre les novetats del Cruïlla XXS hi ha Enric Montefusco, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Los Chichos, Marina Rossell, Albert Pla, Rapsusklei i MClan (en format acústic), entre d'altres. Les noves incorporacions per espais són: a l'Anella Olímpica, MClan, Albert Pla, Recycled J, Rapsusklei, Califato ¾ i Los Chichos; al Poble Espanyol, Enric Montefusco, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Clarence Bekker Band i Las Migas; al Recinte Modernista de Sant Pau, Marina Rossell; al Jardí del Teatre Nacional de Catalunya, Paula Valls; al Museu Marítim, Siloé, i al Disseny Hub, Lildami.

Aquests noms completen de moment un Cruïlla XXS que en l'àmbit musical inclou concerts, sempre per a 400 persones assegudes, de Mazoni, Roger Mas, Muchachito, Maruja Limón, Joan Colomo, Obeses, Quico Pi de la Serra, The Sey Sisters i Pau Riba, entre d'altres.

stats