Publicitat
Publicitat

TEATRE

Joan Pera: "En Paco no necessitava ni un acudit ni una relliscada"

El conseller Ferran Mascarell recorda Paco Morán com l'artífex de l'ampliació del públic teatral i companys de feina l'acomiaden via Twitter

- Joan Pera: "Sempre deia que era un còmic seriós, però feia riure pel personatge que interpretava i perquè el drama de la situació el portava a fer riure, no necessitava ni un acudit ni una relliscada".

- El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha recordat l'actor Paco Morán com l'artífex de l'ampliació dels públics teatrals a Catalunya, "un intèrpret que va eixamplar el nombre de persones que es van incorporar a la vida teatral com a públic", ha dit. "És l'home popular, la persona entranyable per a la majoria de la gent que ha anat al teatre els últims anys; la persona no nascuda a Catalunya, establerta aquí des dels anys 70, capaç d'entendre com ningú la manera que tenim els catalans de mirar la vida", ha dit.

- Ivan Pera, fill de Joan Pera, ha donat la notícia: El Paco Moran ens ha deixat :( Descansi en pau un gran actor.

- Ànima33: Paco Morán, un dels còmics que millor dominava el públic. Amb pocs com ell (i Joan Pera) hem vist pixar-se una platea.

- Carlos Latre: Quin dia... i mor el gran Paco Morán... El vaig disfrutar molt dalt de l'escenari. Una pena...

- El productor i distribuidor Ramon Colom: "Recordo a Paco Morán als Estudio 1, Calderón, Lope... També el de 'La estraña pareja'. Llàgrimes, riures... emocions: un actor.

- Els Premis Max: "Ens ha deixat Paco Morán, als 81 anys. Sempre estarà en el nostre record. 

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT