Teatre
Cultura 03/07/2012

Dagoll Dagom i l'equip de 'Polònia' preparen una sàtira sobre la família reial

El musical 'La família IRreal' es preestrenarà el 28 d'octubre al teatre L'Atlàntida a Vic

Ara
1 min
Toni Albà

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El teatre L'Atlàntida de Vic preestrenarà el proper 28 d'octubre 'La família IRreal. El musical', un espectacle satíric sobre la família reial espanyola que han produït conjuntament Dagoll Dagom i la productora Minoria Absoluta, responsable del programa de TV3 'Polònia'.

Anna Rosa Cisquella, productora executiva de Dagoll Dagom, ha expressat l'especial il·lusió que fa a la companyia estrenar a la capital de l'Osona, ja que considera que és una ciutat que "rep molt bé i està molt oberta a aquest tipus de crítiques". Queco Novell, Toni Albà i la resta d'actors que interpreten la família reial a 'Polònia' també encarnaran els personatges a les representacions teatrals.

Montserrat Caballé i la seva filla, la soprano Montserat Martí, inauguraran el pròxim 5 d'octubre la nova temporada del teatre L'Atlàntida de Vic amb un concert que inclourà àries destacades d'autors del segle XIX com Rossini, Donizetti, Puccini o Toldrà. Caballé celebrarà el cinquantenari del seu debut operístic amb aquest recital, que també inaugura el cicle 'Grans concerts', que completarà l'Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu l'1 de desembre amb l'espectacle 'Grans cors d'òpera'.

La programació musical de la nova temporada de L'Atlàntida inclou més propostes: el 30 de desembre, el vigatà Quimi Portet presentarà el seu nou disc, 'Oh my love'; Pep Sala presentarà el 23 de desembre l'espectacle benèfic '25 anys de Sau', i el 19 d'octubre serà el torn del cantautor Albert Pla i el guitarrista Diego Cortés.

stats