Publicitat
Publicitat

Obituari

El món de l'espectacle acomiada "una de les millors còmiques espanyoles"

"Jo en realitat sempre he volgut ser Lina Morgan, en el bon sentit", diu Concha Velasco

Personalitats del món de l'espectacle han mostrat el condol a la família de Lina Morgan, que ha mort aquest dijous amb 78 anys. La capella ardent s'instal·larà al teatre La Latina de Madrid i s'obrirà al públic avui a dos quarts de cinc de la tarda i fins a mitjanit. Demà se celebrarà el funeral. Aquestes són algunes reaccions:

El ministre d'Educació, Cultura i Esports, Ínigo Méndez de Vigo: "És una pèssima notícia per al cinema, per al teatre i per al món de l'espectacle. Hem perdut una gran actriu, considerada una de les millors còmiques espanyoles, que va desenvolupar una llarga i fructífera carrera professional al teatre, la revista, la comèdia musical, el cinema i la televisió".

Concha Velasco: "El cert és que mai t'esperes aquesta notícia. He tingut la sort de ser molt amiga seva, l'he estimat i l'he admirat sempre. Ha sigut un exemple en la vida. Jo en realitat sempre he volgut ser Lina Morgan, en el bon sentit".

Raúl Sender: "La recordo com una amiga íntima i estimada. A casa meva, els meus sopars, a casa seva, els seus. En tinc molts records, les fotos ho acrediten, perquè hem viatjat junts i sortíem a sopar fora cada setmana. Em fa molta llàstima no haver pogut estar amb ella durant aquests últims dies perquè ja no podia veure-la. M'hauria agradat fer-li un petó, agafar-li la mà, tantes coses. No sabíem com estava, no sé res de com ni quan va morir, i això em fa mal".

Jesús Camarro: "És una de les poques actrius que ha aconseguit arribar a tantes generacions de públic, que sigui coneguda arreu del món pels seus papers còmics i que tothom la respectés."

Emilio Gutiérrez Caba: "Ha marcat un abans i un després en el musical i la comèdia espanyola. Ningú pot negar que tingués virtuts com a intèrpret excel·lents perquè connectava molt bé amb el públic."

Antonio Resines: "Una còmica irrepetible molt estimada pel públic".

 

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT