Publicitat
Publicitat

FESTA TIME OUT

La gran nit dels premis Time Out Barcelona 2011

A partir de les 20 h el Mercat de la Concepció acollirà la festa de celebració dels premis que atorga la revista 'Time Out Barcelona' i que distingeixen les millors iniciatives culturals, gastronòmiques i d'oci de Barcelona

Aquest nit se celebrarà la festa de lliurament dels premis Time Out Barcelona, que reconeixen les propostes culturals més arriscades i amb més talent de Barcelona i les millors iniciatives gastronòmiques i d'oci nocturn. El Mercat de la Concepció serà el marc on, a partir de les 20 h, es faran públics els noms dels guardonats.

L'acte, presentat per Flora Saura, serà una festa plena d'elements artístics interactius. Mitjançant dues pantalles gegants enfrontades, s'establiran diàlegs entre creadors i professionals de diversos àmbits. Els assistents podran veure com Refree, Sílvia Pérez Cruz i Meritxell Falgueras, entre altres, fan alguna cosa que s'escapa de la seva activitat ordinària. El nexe comú d'aquestes intervencions serà la gastronomia: cada participant al vídeo recitarà textos de grans autors com Vázquez Montalbán, Jaume Pla i Teodor Llorente, que parlen de gastronomia. Es preveu que assistiran a l'acte unes 700 persones.

Les categories dels premis són millor restaurant, millor plat, millor còctel, millor local nocturn, creador de l'any, projecte més innovador i millor obra (de teatre, cinema o música). Els noms dels finalistes i dels guanyadors dels premis han sigut escollits mitjançant una votació a través d'internet. En una primera fase, els lectors van proposar els nominats a través de la web de la revista. En la segona fase de votacions, els lectors van escollir els guanyadors, que aquest vespre es donaran a conèixer. L'únic guardó que no ha sigut triat per votació popular és el de premi Time Out 2011, que es concedirà per decisió d'un jurat. Anirà destinat a premiar la tasca de la persona o col·lectiu que a parer de la revista hagi fet més per difondre universalment els valors de Barcelona.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT