Publicitat
Publicitat

Música

Es desploma l'escenari on havia d'actuar Radiohead a Toronto i mor una persona

Els britànics havien de tancar la gira a Downsview Park dissabte a la nit. A la tarda hi va haver l'accident que va matar un tècnic i en va ferir tres més

Un concert dels britànics Radiohead es va suspendre ahir després que caigués el sostre de l'escenari on havien d'actuar mentre es feien les proves de so abans del xou. En l'accident va morir una persona i tres més van quedar ferides. No hi havia cap membre del grup a l'escenari en aquell moment.

El concert havia de tenir lloc a Downsview Park, cinc quilòmetres al nord de Toronto, al vespre. A les 4 de la tarda va passar l'accident, una hora abans d'obrir les portes del recinte. Hi havia una vintena de persones treballant al voltant de l'escenari en aquell moment. 

Radiohead va informar als fans que no es desplacessin per anar al xou, que era la clausura de la seva gira nord-americana. Ara viatjaran cap a Europa. A Espanya actuaran a l a setena edició del festival Bilbao BBK Live, que se celebrarà del 12 al 14 de juliol a la capital de Biscaia. El grup presentarà a l'Estat el seu últim treball, The King Of Limbs, que va veure la llum la passada primavera.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT