MÚSICA
Cultura 03/04/2013

Escoltar un concert simfònic al monestir de Vallbona de les Monges

L'Orquestra Julià Carbonell protagonitzarà un cicle musical dins espais patrimonials que es farà al llarg del mes d'abril en llocs com la Col·legiata de Gerri de la Sal

Ara
1 min

BarcelonaLa Diputació de Lleida i l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell (OJC) han organitzat una programació de concerts a diversos patrimonis arquitectònics durant el mes d'abril. El cicle pretén potenciar l'activitat cultural del territori alhora que vol donar força a la banda en el seu desè aniversari.

Els dos concerts programats de moment es faran al monestir de Vallbona de les Monges el 7 d'abril i a la Col·legiata de Gerri de la Sal (Pallars Sobirà), que conserva part de l'estructura de la construcció del segle XI, el 14 d'abril. L'OJC hi interpretarà 'Passió Russa!' amb l'obertura de l'obra 'Russlan i Ludmilla' i la 'Simfonia núm.5' de Txaikovski.

El president de la diputació, Joan Reñé, ha destacat que volen contribuir en "fer participar tot el territori de l'Orquestra i en especial els petits municipis, ja que és una de les accions culturals més importants que es realitzen a Lleida i que dinamitzen l'economia de la demarcació".

stats