CINEMA
Cultura 18/05/2012

El nou film del director de 'Gomorra' el protagonitza un actor que fa 18 anys que és a la presó

Mateo Garrone va descobrir Aniello Arena en una companyia de teatre de presos italiana. Protagonitza 'Reality', que aquest divendres s'ha estrenat a Canes

Efe
1 min
Fotograma de 'Reality' de Mateo Garrone

BarcelonaL'actor italià Aniello Arena ha sigut el protagonista avui a Canes, no només per interpretar el personatge principal de 'Reality', de Mateo Garrone, sinó també per la seva absència, justificada perquè està en presó des de fa "18 o 19 anys". Arena està detingut a la presó de Volterra (Pisa), per causes que el realitzador no ha revelat.

Ho ha explicat en roda de premsa Garrone en presentar la seva pel·lícula a la competició oficial de Cannes. Explica la història de Luciano, un home que s'obsessiona en entrar al programa 'Gran Hermano' i que està molt ben interpretat per Arena. L'actor va començar fa 12 anys a fer teatre a la companyia La Fortezza, creada dins de la presó de Volterra, i Garrone el va veure actuar en una representació a la qual va acompanyar al seu pare, crític de teatre.

El realitzador ja va intentar comptar amb ell per 'Gomorra', però llavors no va obtenir la necessària autorització judicial. Ara ja fa alguns anys ja el deixen sortir per actuar fora de la presó, i li van permetre participar en 'Reality' encara que no va viatjar a Canes.

stats