Cinema

El director de 'Pirates del Carib' adaptarà el còmic 'Pyongyang'

Gore Verbinski dirigirà la versió cinematogràfica de la novel·la gràfica del francès Guy Delisle, un dels convidats de la pròxima edició del Saló del Còmic

Gore Verbinski, el director d'èxits de taquilla tan sonats com les tres primeres entregues de la saga 'Pirates del Carib' i de l'encara inèdit 'The Lone Ryder', serà l'encarregat de portar a la pantalla la novel·la gràfica 'Pyongyang', de Guy Delisle, crònica dels mesos en què l'autor va viure a Corea del Nord mentre supervisava el treball d'uns estudis d'animació. L'obra ofereix una visió realista del malson kafkià que representa viure a Corea del Nord des del rigor periodístic, la perplexitat d'un occidental i la ironia d'un viatger experimentat.

Encara no ha transcendit si la pel·lícula serà d'animació Verbinski ha dirigit 'Rango' en aquest format o d'imatge real. El guió l'escriurà Steve Conrad, que ja va treballar per a Verbinski a 'L'home del temps', amb Nicholas Cage.

Guy Deslisle serà un dels convidats de la pròxima edició del Saló del Còmic de Barcelona, que se celebrarà de l'11 al 14 d'abril a la Fira de Barcelona. Delisle ha guanyat el Gran Premi d'Angouleme per la novel·la gràfica 'Crónicas de Jerusalem', editada per Astiberri.