MÚSICA
Cultura 11/04/2011

Els primers fans ja tenen des de mitjanit el nou 'Lamparetes' d'Antònia Font

El nou treball del grup mallorquí es pot comprar avui a l'illa i a partir de demà a la resta d'establiments. A mitjanit els membres del grup han anat fins a una botiga de Palma, on han signat els primers exemplars als fans

Acn
1 min

PalmaEls fans més impacients d'Antònia Font ja tenen des de la passada mitjanit el nou treball Lamparetes a les seves mans, després que la botiga de discos Xocolat de Palma hagi obert les portes de manera inèdita aquesta nit per començar a vendre el disc del grup mallorquí.

Els membres d'Antònia Font s'han apropat fins a la botiga per signar els primers exemplars del seu nou treball, que avui es ven a Mallorca però que demà ja serà a les botigues de fora de l'illa.

El cantant, Pau Debon, ha comentat que el grup està molt content amb el disc i per això esperen que el disc agradi als seus fans. Sobre la iniciativa de la botiga Xocolat, Debon ha comentat que els va fer "gràcia" la idea i per aquest motiu han volgut ser-hi.

Han estat cinc anys sense treure disc al mercat, després de Batiskafo Katiuskas el 2006 i Coser i Cantar, que era un reinterpretació de 20 temes anteriors amb la Bratislava Symphony Orchestra, el 2007.

Entre tassons de vi i cocarrois, el grup ha estat present en aquesta iniciativa de venda nocturna, que ha considerat una "bona idea".

Els assistents també han comentat que ja comptaven amb l'entrada per assistir als concerts d'inici de gira que faran a Palma. En concret, serà al teatre Principal de Palma els propers 25 i 26 d'abril.

Continuaran a Barcelona, al Casino l'Aliança el 28, 29 i 30 d'abril; el 6 de maig actuaran a Lliçà d'Amunt, i el 7 de maig a Girona, dins el Festival In-Somni. El 24 de maig visitaran Madrid amb una actuació al Teatro Lara.

stats