Música
Cultura 19/03/2013

El nou disc dels Manel es titularà 'Atletes, baixin de l'escenari' i es publicarà el 16 d'abril

El primer concert de la gira serà el 23 de maig al Parc del Fòrum, dins del festival Primavera Sound

Ara
1 min
El nou disc de Manel

BarcelonaUn any després de tancar la gira de '10 milles per veure una bona armadura', els Manel estan a punt d'enllestir el tercer disc. De moment ja se sap el títol de l'àlbum, 'Atletes, baixin de l'escenari', que es publicarà el 16 d'abril. És la primera vegada que els Manel apareixen a la portada d'un disc. L'àlbum, produït pel mateix quartet barceloní, es presentarà en directe al festival Primavera Sound de Barcelona el 23 de maig. Aquesta vegada, la primera part de la gira se centrarà en festivals com ara el Pròxims, al Poble Espanyol de Barcelona el 18 de juliol.

La frase 'Atletes, baixin de l'escenari', fa referència a la cerimònia de cloenda dels Jocs Olímpics de Barcelona, l'any 1992, quan la festa a l'Estadi Olímpic va obligar l'organització a demanar que els atletes baixessin de l'escenari.

Enregistrat durant els mesos de febrer i març del 2013 a Can Sons (Barcelona), conté 13 cançons que Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé han compost, gravat i produït en la més estricta intimitat, sense músics addicionals ni col·laboradors externs. Un disc de banda, el tercer de la seva carrera, que es podrà reservar a iTunes a partir del 26 de març (dia escollit també per presentar el que serà el seu primer single, 'Teresa Rampell').

Els títols de les cançons del disc 'Atletes, baixin de l'escenari':

01. Ai, Yoko

02. Vés bruixot!

03. Ja era fort

04. Banda de rock

05. Deixar-te un dia

06. Mort d'un heroi romàntic

07. Imagina't un nen

08. Teresa Rampell

09. A veure què en fem

10. Desapareixíem lentament

11. Quin dia feia, amics...

12. Fes-me petons

13 . Un directiu em va acomiadar

Per cert, saps d'on ve el títol triat per al disc?

stats