El nou disc d'Els Pescadors de l'Escala, amb l'ARA

L'àlbum inclou temes nous i antics com 'A l'Escala' i 'Mar d'estrelles'

Els Pescadors de l'Escala reuneixen cançons noves i antigues al seu últim disc, 'Mar d'estrelles'. L'àlbum és el 31è treball de la formació i conté temes com 'A l'Escala', 'Girona m'enamora', 'Vestida de nit', 'Sospirs de mare', 'El parracaire' i 'Llevantina'. Una de les cançons noves és la que dona nom al disc, 'Mar d'estrelles', i que és un poema de Miquel Espigulé amb música d'Albert Prat. Amb aquest repertori, l'àlbum vol ser u n disc de nostàlgia i lluita de manteniment de la música catalana i popular. 'Mar d'estrelles' es podrà aconseguir amb l'ARA del 27 al 29 de juliol per 9,95 euros.

Els Pescadors de l'Escala està format per Quim Mas, Josep Cruañas, Jordi Cabarrocas i Albert Prat. El grup es va fundar el 1963 i, des d'aleshores, es dedica a interpretar havaneres, cançons marineres, valsets, cançons napolitanes i cançons de taverna. La banda, que originàriament estava formada per pescadors, va rebre la Creu de Sant Jordi el 2014.

Com pots aconseguir la promoció al quiosc?

Per adquirir la promoció hauràs de presentar al quiosc el cupó* situat a la part inferior de la contraportada del diari, disponible només els dies de venda.

(*) Si ets subscriptor digital et podràs descarregar el cupó a l’Espai del Subscriptor.

Més continguts de