Cultura 23/03/2018

La Verdinada, un munt d'activitats sobre la sostenibilitat

2 min
Districtes i més...

LA VERDINADA

Crear consciència i actuar de manera sostenible amb el nostre entorn és l’objectiu de La Verdinada, una iniciativa que inclou més d’una vintena d’activitats per a tots els públics: tallers infantils i per a adults, xerrades, sortides mediambientals... La Verdinada està organitzada pels Lluïsos de Gràcia. Al vestíbul d’aquesta històrica entitat gracienca s’hi pot veure l’exposició Experiències d’autocompostatge a Catalunya.

+ Detalls

LA VERDINADA

Fins al 25 de març

Diversos espais de Gràcia

BELLES IMATGES DE MUNTANYA, REUNIDES EN UNA MOSTRA

El Centre Cultural La Farinera acull aquests dies la Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Sant Martí, una iniciativa que inclou projeccions audiovisuals, una exposició fotogràfica i tres convidats de luxe. Precisament dos dels convidats de luxe intervenen aquesta tarda: Alex Txikon explicarà la seva ascensió al Nanga Parbat a l’hivern (19.30h) i Javier Camacho presentarà una crònica de l’ascensió al Lhotse (20.30 h).

+ Detalls

MOSTRA D’AUDIOVISUALS I FOTOGRAFIA DE SANT MARTÍ

Fins al 24 de març

Centre Cultural La Farinera del Clot

Sant Martí

BANDES I MAJORETS A LA FONT MÀGICA DE MONTJUÏC

Demà dissabte, 24 de març, la Font Màgica de Montjuïc serà l’escenari d’un festival de bandes i majorets. Hi participaran nombrosos grups del país i la Boyertown High School Marching Band, una banda musical i de majorets de prestigi internacional.

+ Detalls

FESTIVAL DE BANDES I MAJORETS

24 de març

De les 11 a les 13 h.

Font Màgica de Montjuïc

Sants-Montjuïc

CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE

Sarrià-Sant Gervasi organitza, per tercer any consecutiu, un concurs de punts de llibre amb motiu de la diada de Sant Jordi. Les persones interessades poden presentar la seva proposta fins al 29 de març a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Districte de Sarrià-Sant Gervasi (carrer Anglí, 31). Els guanyadors s’anunciaran el dia de Sant Jordi.

+ Detalls

CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE DE SARRIÀ-SANT GERVASI

Fins al 29 de març

TEATRE SOBRE L'ALZHEIMER

Una dona d’uns seixanta anys acaba de ser diagnosticada d’Alzheimer. Així comença l’obra de teatre Abans que arribi l’alemany, que es representa avui divendres al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart”.

+ Detalls

‘ABANS QUE ARRIBI L’ALEMANY’

23 de març

20 h.

Centre Cívic Joan Oliver "Pere Quart"

Les Corts

XOCOLATADA POPULAR A LA PLAÇA ARTÓS

El dimecres 28 de març se celebrarà a la plaça Artós una xocolatada popular (amb melindros, esclar). Es tracta d’una activitat gratuïta adreçada als veïns. Aquesta activitat està organitzada per l’Eix de Sarrià, amb la col·laboració del Mercat de Sarrià. Els mesos de març i abril hi ha sis xocolatades d’aquestes característiques en diferents punts del barri de Sarrià.

+ Detalls

XOCOLATADES A L’EIX DE SARRIÀ

Març i abril

Diversos punts de Sarrià

stats