Cultura 16/02/2018

El passeig Lluís Companys, xinès per un dia

3 min
Districtes i més...

L'ANY NOU XINÈS AL PASSEIG LLUÍS COMPANYS

Els xinesos estrenen any quan comença el cicle de creixement de la lluna. Per això ara és l’Any Nou Xinès i a Barcelona també se celebra des de fa anys. Els actes principals tindran lloc demà als voltants de l’Arc de Triomf i de l’Estació del Nord: a les 11.30 hores hi haurà una desfilada festiva pels voltants de la zona, i entre les 12.30 i les 20 una fira i tot un seguit d’espectacles al passeig Lluís Companys.

+ Detalls

CELEBRACIÓ DE L’ANY NOU XINÈS

17 de febrer

11.30-20 h.

Passeig Lluís Companys

APRENDRE A ORIENTAR-SE PER MONTJUÏC I LA RIBERA

Trobar tot un seguit de controls que estan assenyalats en un mapa en el mínim temps possible amb l’ajuda d’una brúixola i, evidentment, del mapa. És l’objectiu de les curses d’orientació, que han anat guanyant popularitat arreu de Catalunya. Aquest cap de setmana, 17 i 18 de febrer, se celebra a l’Anella Olímpica de Montjuïc i al barri de la Ribera, respectivament, el dotzè Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Curses d’Orientació.

+ Detalls

TROFEU CIUTAT DE BARCELONA DE CURSES D’ORIENTACIÓ

Montjuïc i La Ribera

17 i 18 de febrer

A partir de les 10 h.

MÚSICA BALLABLE AL CENTRE CÍVIC LA SEDETA

El Centre Cívic la Sedeta ofereix aquesta nit un concert, de caràcter gratuït, de música festiva i ballable: folk algerià, electrònica, pop i funk occidental, i melodies d’origen grec.

+ Detalls

CONCERT YACINE & THE ORIENTAL GROOVE

16 de febrer

21 h.

Centre Cívic La Sedeta

Gràcia

REGGAE PER A XICS, AMB THE PENGUINS

La plaça Joan Boscà acull aquesta tarda un magnífic espectacle de música reggae adreçat al públic infantil i familiar, que ha fet gira durant cinc anys. Es tracta d’una proposta que forma part de la programació de Barcelona, Districte Cultural.

+ Detalls

REGGAE PER A XICS

16 de febrer

18 h.

Plaça Joan Boscà

Ciutat Vella

CAMINADA PER HORTA-GUINARDÓ

Una caminada per diferents zones del districte d’Horta-Guinardó és la proposta que fa Barnatresc per al diumenge 18 de febrer. La caminada consistirà en un recorregut circular d’11 km. La sortida es farà a les 9 h al Mas Guinardó (plaça Salvador Riera).

+ Detalls

CAMINADA PER HORTA-GUINARDÓ

18 de febrer.

Sortida: 9 h.

Mas Guinardó

FESTA MAJOR JUVENIL I ASSOCIATIVA DE BARCELONA

Demà dissabte, 17 de febrer, a la tarda, al Moll de la Fusta, s’organitzen un munt d’activitats de caràcter gratuït per a infants i joves. Hi haurà tallers i molta música amb grups com Mafalda, que ofereix una fusió de ska, reggae, funk i hardcore. També hi actuaran Sense Sal, amb el seu pop-folk; Adala i el seu particular reggae i dub ; Can Canalla, amb cançons llatines i rumberes, i, finalment, Ominira, guanyador del Festival Brot.

+ Detalls

FESTA MAJOR JUVENIL I ASSOCIATIVA DE BARCELONA

17 de febrer

17-20 h.

Moll de la Fusta

Ciutat Vella

TEATRE SOBRE L’ALZHEIMER

Una dona d’uns seixanta anys acaba de ser diagnosticada d’Alzheimer. Així comença l’obra de teatre Abans que arribi l’alemany, que es representa avui divendres al Centre Cívic Urgell.

+ Detalls

‘ABANS QUE ARRIBI L’ALEMANY’

16 de febrer

20 h.

Centre Cívic Urgell

Eixample

stats