Publicitat
Publicitat

CINEMA

Un documental repassarà els 35 anys de la història del Teatre Lliure

El film, dirigit per Manu Benavente i Marga Ninou, narra el naixement de l'espai i l'evolució que ha tingut dins l'escena teatral catalana a través de les persones que hi han estat vinculades

El documental 'La història d'un teatre lliure (1976-2011)' repassarà els 35 anys que té el Teatre Lliure a través de la veu dels seus protagonistes i d'altres persones que hi han estat estretament lligades. TV3 i la productora barcelonina Manual, amb el patrocini del Grup Mémora, estan gravant el film, que és també un repàs a l'evolució de l'escena teatral catalana.

La cinta, dirigida pels realitzadors catalans Manu Benavente i Marga Ninou, s'estructura en dues parts diferenciades. En la primera, s'expliquen les circumstàncies que van veure néixer l'esperit del Lliure, i en la segona es mostra l'evolució d'aquella idea inicial fins a l'actualitat, posant èmfasi en els fets més importants de la història de l'espai. Així mateix, es recuperaran enregistraments sonors i material fotogràfic i audiovisual de Fabià Puigserver, Carlota Soldevila i Josep Montanyès, testimonis imprescindibles de la història del Teatre Lliure.

La gravació del documental s'allargarà fins al juliol i s'espera que se'n faci la preestrena a la tardor.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT