Cinema
Cultura 12/03/2015

PETA vol que Tim Burton canviï el final del nou 'Dumbo'

L'associació de defensa dels drets dels animals demana que l'elefant i la seva mare siguin lliures al final de la història

Europa Press
1 min
'Dumbo' / Disney

MadridPoques hores després que s'anunciés que Tim Burton seria l'encarregat de la nova versió cinematogràfica de 'Dumbo', l'associació de defensa dels drets dels animals PETA ha publicat una carta en la que demana al director que canviï el final del clàssic de Disney.

La carta, firmada per la vicepresidenta de l'associació, Lisa Lange, demana a Burton que Dumbo i la seva mare puguin viure lluny del circ: "Esperem que en la seva adaptació, el petit elefant i la seva mare puguin tenir un final feliç vivint les seves vides lliures, en lloc de seguir presoners de la indústria de l'entreteniment", diu el comunicat.

L'organització ha mostrat la seva aprovació de la trama de la pel·lícula que posa de manifest el maltractament que pateixen els animals als circs, i ha destacat que espera "que es mantingui la trama en la pròxima pel·lícula". PETA ha reiterat el seu desacord amb la utilització d'animals en espectacles televisius o al cine.

La nova versió de 'Dumbo', però, no farà servir animals reals sinó que els recrearà digitalment, una tècnica especialment adient, ja que el protagonista és un elefant volador.

stats