INSTITUCIONS
Cultura 31/03/2011

La reestructuració de Cultura suposa un estalvi de 624.085 euros

Aquest estalvi prové de la supressió de la subdirecció general d'Equipaments Culturals i el Servei de Planificació d'Equipaments i d'onze òrgans actius, que passaran a dependre d'altres seccions o serveis

Efe
1 min

BarcelonaLa reestructuració del departament de Cultura, que avui publica el Diari Oficial de la Generalitat, suposarà un estalvi "directe" de 624.085 euros, segons ha informat avui aquest departament del Govern català. L'estalvi és fruit de la supressió de dos llocs d'alts càrrecs i d'onze òrgans actius (seccions, serveis i subdireccions), la qual cosa representa la reducció de l'11 per cent dels òrgans del departament en relació amb l'estructura de l'any 2010.

Els principals canvis en l'estructura del departament de Cultura són la supressió de la subdirecció general d'Equipaments Culturals i el Servei de Planificació d'Equipaments. Les funcions que tenien assignades aquestes dues àrees seran assumides per la subdirecció general de Promoció Cultural, adscrita a la direcció general de Promoció i Cooperació Cultural. Les funcions dels altres onze òrgans que han estat suprimits passaran a dependre d'altres seccions o serveis.

stats