Gastronomia
Cultura 23/01/2012

Una exposició sobre Ferran Adrià i El Bulli al Palau Robert

La mostra 'Ferran Adrià i El Bulli. Risc, llibertat i creativitat' tindrà lloc del 2 de febrer al 3 de febrer del 2013

Efe
1 min
Ferran Adrià atenent els mitjans/XAVIER BERTRAL

BarcelonaA partir del 2 de febrer, i durant un any, el Palau Robert albergarà una exposició dedicada a Ferran Adrià i El Bulli, una repassada pels orígens, l'evolució i la consolidació d'un estil gastronòmic que ha rebut el reconeixement internacional.

La mostra "Ferran Adrià i El Bulli. Risc, llibertat i creativitat" arriba després que El Bulli tanqués les seves portes el juliol passat per reinventar-se com a El Bulli Foundation, un centre d'experimentació i innovació gastronòmica que difondrà les seves creacions per internet a partir del 2014.

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l'acte inaugural el 31 de gener que ve, en el qual també assistiran Ferran Adrià, el comissari de l'exposició, Sebastià Serrano, i Juli Soler i Albert Adrià en representació d'El Bulli. L'exposició, però, no s'obrirà al públic fins al 2 de febrer, després que el dia anterior la visitin la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i representants del sector de la gastronomia i el turisme, acompanyats també d'Adrià.

stats