Música

Comunicat

La família de Morente declara que el cantaor continua "estable i igual"

Mitanjançant un comunicat la família ha desmentit qualsevol declaració anterior que li han atribuït. També afirma que no hi cap informe mèdic escrit sobre el seu estat

Enrique Morente es troba "estable i igual" des que va ser traslladat a l'UCI dilluns 6 de desembre, quan el doctor Enrique Moreno li va intervenir per segona vegada a la Clínica de la Llum, i no hi ha cap informe mèdic escrit sobre el seu estat, segons el primer i únic comunicat que ha fet la seva família. Segons aquest comunicat, remès des de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), cap de les informacions que s'han transmès fins ara atribuïdes a la família Morente han estat realitzades per ella.
La família agraeix l'interès i l'afecte mostrat "cap a la figura del mestre Enrique Morente" i aclareix que "l'única declaració que pot fer" és que el cantaor granadí va ser intervingut quirúrgicament a la clínica La Luz, pel doctor Enrique Moreno i el seu equip, els dies 4 i 6 de desembre.
"En espera d'una informació més precisa per oferir-los, els fem saber que des de la segona intervenció, Enrique Morente es troba a l'UCI de la clínica referida, es troba estable i igual i hi ha un compàs d'espera fins a veure l'evolució del mateix". En l'actualitat, agrega la nota, la família no disposa de cap "informe mèdic per escrit" sobre l'estat de salut del malalt.

Etiquetes

Més continguts de