Cinema
Cultura 05/04/2015

'Fast & Furious 7' arrasa a la taquilla i ja és la millor estrena des del 2013

La pel·lícula recapta 130,8 milions d'euros als Estats Units durant el primer cap de setmana i prop de 300 milions arreu del món

Ara
1 min
L’ÚLTIMA CARRERA 
 Paul Walker, un dels protagonistes de Fast & Furious, va morir durant  el rodatge del film.

BarcelonaLa setena entrega de la saga d'acció 'Fast & Furious' ha arrasat durant el primer cap de setmana d'exhibició als Estats Units. La pel·lícula ha recaptat 130,8 milions d'euros, una taquilla que la situa en la lliga de franquícies tan populars com Harry Potter o James Bond.

La taquilla de 'Fast & Furious 7' és la més gran d'un film a la taquilla nord-americana des de l'estrena d''Els jocs de la fam: En flames. Part 1' el novembre del 2003. La xifra és també la millor de la història per a una estrena del mes d'abril. Encara que no hi ha xifres definitives de la taquilla internacional, s'estima que la recaptació global de 'Fast & Furious 7' durant el primer cap de setmana estarà al voltant dels 300 milions d'euros.

La pel·lícula va estar a punt de no estrenar-se per culpa del tràgic accident en què va morir un dels protagonistes de la saga, Paul Walker. Gràcies a tècniques digitals, material d'arxiu i la col·laboració dels germans de Walker com a dobles, es van poder completar les escenes que s'havien de rodar amb l'actor.

stats