Literatura
Cultura 15/04/2012

La fatiga de Stéphane Hessel

L'escriptor de 94 anys ha sigut repatriat a França des de Sicília per cansament excessiu. 'Déclarons la paix!', la seva nova obra, surt a la venda el proper dijous a França

Efe
1 min
Abans que arribés  la indignació

ParísL'exdiplomàtic i escriptor francès Stéphane Hessel, autor del llibre 'Indigneu-vos!', ha sigut repatriat avui de Sicília a França per estar "molt cansat" i necessitar sotmetre's a proves mèdiques, segons ha informat avui la seva editora, Sylvie Crossman.

Hessel estava de vacances amb la seva esposa i, tot i que el seu estat no és greu, s'ha considerat necessari que fos traslladat a França per ser examinat, segons ha precisat Crossman confirmant una informació publicada avui pel diari 'Le journal du dimanche'.

L'editora ha subratllat la necessitat de no dramatitzar la situació de l'escriptor, de 94 anys, que havia tingut molts compromisos professionals abans de prendre's aquests dies de repòs. Hessel li havia confiat al seu metge problemes per caminar, però el doctor va assegurar-li que no eren gaire seriosos i que, per tant, no feia falta que cancel·lés els seus plans.

Després de l'èxit del llibre 'Indigneu-vos!', la publicació de la seva última obra, 'Déclarons la paix!', està prevista a França per al proper dijous.

stats