Cinema
Cultura 08/10/2011

El fenomen 'Crepuscle' esclata a Sitges

Booboo Stewart i Melissa Rosenberg, un dels actors i la guionista de la saga 'Crepuscle', s'han trobat amb les fans de la saga en el marc del festival

Xavi Serra
1 min
L'actor Booboo Stewart posant amb una fan a Sitges

SitgesNo estrenaven cap pel·lícula, ni tan sols un fragment del proper lliurament de la sèrie cinematogràfica (La saga crepuscle: Alba Part I), però tant feia. Les fans de la saga vampírica més popular dels últims temps han respost a la convocatòria del Festival de Sitges per quart any consecutiu rebent amb crits histèrics els dos representants del fenomen, Booboo Stewart, que interpreta l'home llop Seth Clearwater, i Melissa Rosenberg, la guionista que s'encarrega d'adaptar els llibres de Stephanie Meyer.

Després de signar centenars d'autografs, protegit per un guardaespatlles que havia de netejar el pintallavis que li deixaven a la cara les adolescents, Boboo Stewart ha saludat les fans en un esforçat castellà i, sense perdre el somriure, ha contestat preguntes com "per què estàs tan bo". En acabat, a petició d'una fan, ha fet una demostració d'arts marcials fent una puntada de peu voladora que fins i tot Jean-Claude Van Damme hauria aplaudit.

Melissa Rosenberg, per la seva part, ha comentat que l'adaptació més complicada de la saga va ser Lluna nova, perquè el personatge d'Edward només sortia al principi i al final del llibre de Meyer, i això no podia passar a la pel·licula: "perquè totes volem veure Robert Pattinson més estona a la pantalla", assegurava, rebent un atronador aplaudiment de confirmació de les fans.

La trobada amb el públic ha durat poc més de 15 minuts, però les fans han sortit satisfetes de contemplar en directe algú relacionat amb la pel·lícula. Qui fos o què hagués de dir, la veritat, no semblava importar gaire.

stats