Cultura 30/05/2012

El festival arrenca avui a l'Arc de Triomf

X.c.
1 min
El grup nord-americà Black Lips.

BARCELONA.La part més substanciosa del Primevera Sound començarà dijous al Fòrum, però avui ja hi ha teca, i gratuïta, a l'Arc de Triomf. L'organització del festival preveu que fins a 10.000 persones seguiran els concert d'avui a partir de les sis de la tarda. Aquest aforament duplica el que l'any passat va col·lapsar el Poble Espanyol durant l'actuació d'Echo & the Bunnymen.

El canvi d'ubicació respon a la voluntat del festival i de l'Ajuntament de Barcelona d'apropar el Primavera Sound a la ciutat. Els primers a sortir a l'escenari seran els santfeliuencs No More Lies, que tornen a l'activitat per recuperar la tensió del hardcore . Després serà el torn del pop sintètic del nord-americà Jeremy Jay, que precedirà un dels plats forts de la jornada: l'actuació especial dels britànics The Wedding Present, que interpretaran el disc Seamonters , produït per Steve Albini l'any 1991.

Aquesta prèvia del Primavera Sound continuarà amb l'èpica rock dels nord-americans The Walkmen i es tancarà amb el concert dels Black Lips d'Atlanta, una fresca formació de garage punk que diumenge també participarà en la festa de cloenda del festival a la sala Apolo.

stats