Solidaritat
Cultura 27/07/2011

Un festival artístic recaptarà fons per la investigació del càncer de mama

A partir de demà a les quatre de la tarda i fins la mitjanit, el CCCB acollirà actuacions musicals, poesia, dansa, teatre i arts plàstiques per desmitificar la malaltia. Els 15 euros de l'entrada aniran destinats a la investigació

Efe
1 min

BarcelonaEl grup d'Ajuda Mama i Salut (gAmis) celebra demà la jornada Art per a la ciència, durant la qual es desenvoluparan una sèrie d'actuacions artístiques per recaptar fons per a la investigació del càncer de mama.

Segons ha informat l'entitat, demà des de les 16.00 hores fins a la mitjanit, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acollirà actuacions musicals, poesia, dansa, teatre, arts plàstiques i videoart per desmitificar el càncer de mama i recaptar fons per impulsar la seva investigació.

Entre els artistes reconeguts que col·laboraran amb aquesta causa es troben els músics Anímic, Pastora i Facto i Los Amigos del Norte, la ballarina Raquel Anguita o el duo de dansa Infra Dos, i els actors catalans Montserrat Alcoverro, Miquel García Borda, Laura Guiteras o Míriam Tortosa, que presentaran l'acte.

A més, a les 19.00 hores, la presidenta de gAmis, Cèlia Escudero, la fisioterapeuta especialitzada en el tractament d'afectades per càncer de mama i cofundadora de l'entitat, Montse Gironés, i el director del Servei d'Oncologia de l'Hospital Clínic, Pere Gascón, presentaran la jornada benèfica al vestíbul del CCCB.

Les entrades per a aquesta jornada de conscienciació i lluita contra el càncer de mama costaran 15 euros, tots destinats a la investigació d'aquesta patologia.

L'associació gAmis, una entitat sense ànim de lucre formada per dones afectades pel càncer de mama, alerta que anualment es detecten a Catalunya uns 4.000 casos de càncer de mama, una malaltia que afecta a una de cada deu dones en la comunitat.

stats