Música
Cultura 31/08/2016

El festival Mas i Mas acaba aquest dijous sumant més de 32.000 espectadors

El mestre de la guitarra flamenca, Manolo Sanlúcar, farà el concert de cloenda al Palau de la Música

Ara
1 min
Una pletòrica Maria del Mar Bonet encisa el Palau de la Música

BarcelonaAquest dijous es clausura la 14a edició del festival Mas i Mas al Palau de la Música Catalana, mateix escenari on va començar el 28 de juliol amb l'actuació de Maria del Mar Bonet. L'últim concert d'aquesta temporada serà el del guitarrista andalús Manolo Sanlúcar, que torna als escenaris tres anys després de retirar-se per dedicar-se plenament a un ambiciós projecte audiovisual en què repassa història i derivacions del flamenc.

Quan falta només aquesta darrera actuació, la suma és de 32.000 espectadors que han presenciat els espectacles del Mas i Mas; en destaquen els concerts de Martirio, Min-Sung Lee, Daniel Ligorio i Zalon & The Gramophone Allstars com els més multitudinaris. Aquesta dada suposa un 66% d'ocupació per un total de 97 propostes i 238 actuacions repartides en cinc escenaris: Palau de la Música Catalana, el Born Centre de Cultura i Memòria, Jamboree, Tarantos i Moog.

Una de les apostes dels programadors d'aquesta edició del Mas i Mas ha estat dedicar part dels espectacles a Ramon Llull i Enric Granados. És el cas de les actuacions de Daniel Ligorio i Maria del Mar Bonet, que va fer un concert centrat en «Amic/Amat», musicant Llull, i Alenar.

Per tancar el festival, el mestre Manolo Sanlúcar interpretarà una selecció de tota la seva trajectòria acompanyat de Carmen Molina, al 'cante', David Carmona, a la guitarra i Agustín Diassera, a la percussió.

stats