Publicitat
Publicitat

Música

Geni poc actiu

Es filtra a internet un disc inèdit de David Bowie

Són 14 cançons, la majoria inèdites, de principis de la dècada passada

Els fans fatals de David Bowie, potser la figura pop més important de la història amb els Beatles i els Stones, tenen un motiu més per viure: s'acaba de filtrar a la xarxa Toy, un àlbum sencer inèdit del músic britànic.
A finals dels noranta, Bowie va regravar un grapat de cançons poc conegudes o inèdites per editar-les, juntament amb nou material, en un disc anomenat Toy. Estava previst que Toy es publiqués a meitats del 2001, però a causa de problemes legals amb Virgin, la discogràfica d'aleshores de Bowie, no va veure mai la llum. Algunes d'aquestes cançons es van incloure en el disc de l'any 2002 Heathen i com a cares B de diversos singles, però gran part de Toy encara restava inèdit.  Aquest arxiu de 14 cançons i d'un xic més d'una hora de duració és el més proper que podrem trobar a un nou disc de Bowie.

Una altra alegria, però: el 26 d'abril es publicarà l'àlbum en viu Birthday celebration-live in NYC 1997, que recull el concert que va oferir el 9 de gener de 1997 al Madison Square Garden de Nova York amb motiu del seu cinquantè aniversari. Com a convidats va comptar amb Lou Reed, Frank Black, Dave Grohl, Robert Smith, Sonic Youth i Billy Corgan.

L'any 2004, durant la gira del disc Reality, Bowie va tenir un ensurt amb de cor i des d'aleshores les seves aparicions públiques i col·laboracions musicals es mesuren amb comptagotes.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT