Publicitat
Publicitat

Música

La fundació Amy Winehouse pren forma

El pare de la cantant ha anunciat els plans de crear un centre per donar suport a la gent que pateix addiccions

La fundació Amy Winehouse per combatre la drogoaddicció pren forma, després que el pare de la cantant anunciés la seva intenció de crear un centre per donar suport a la gent amb addicció.

La cantant, morta dissabte als 27 anys, mantenia una polèmica relació amb l'alcohol i la droga que va condicionar la seva carrera. Ho va plasmar a la cançó Rehab i just abans d'iniciar la gira per Europa –que finalment va cancel·lar– havia enllestit un programa en un centre de rehabilitació.

Winehouse va ser víctima de les seves addiccions, "havia provat de deixar enrere els seus problemes amb l'alcohol" i havia acabat "la seva tercera setmana d'abstinència", va explicar el pare de Winehouse al funeral de la cantant. La jove passava per un moment feliç després de molts anys, va afegir.

Mitch Winehouse va apuntar que "si no et pots permetre de pagar una clínica privada, la llista d'espera per als que necessiten ajuda és de dos anys". El president de la comissió d'Assumptes Interns de la Cambra dels Comuns, Keith Vaz, ha donat suport a Winehouse per crear la fundació. 

Atipa't de cultura

Etiquetes

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT