Cinema
Cultura 06/02/2013

La saga de 'La guerra de les galàxies' tindrà pel·lícules centrades en els protagonistes

Walt Disney ha fet l'anunci després que un blogaire nord-americà publiqués que es rodaria un film sobre el mestre Yoda

Efe
1 min
QUI FARIA DE QUI?  Si el projecte d'ABC de fer una sèrie amb actors seguint la trama de Star Wars prospera, començaran les especulacions sobre quins actors es posaran a la pell dels personatges interpretats per Mark Hammil, Harrison Ford i Carrie Fisher.

Los AngelesAl marge de la nova trilogia de 'La guerra de les galàxies' que prepara Walt Disney Company, l'estudi té previst expandir aquest univers amb pel·lícules centrades en els seus protagonistes, segons ha confirmat el conseller delegat de la companyia, Bob Iger.

"Hi havia especulacions sobre això, així que puc confirmar que estem treballant en algunes pel·lícules independents centrades en personatges concrets de la saga", va dir Iger en una entrevista feta pel canal CNBC. "Encara planegem fer la nova trilogia, simplement hi haurà més pel·lícules en aquest espai de temps", va afegir.

La notícia arriba hores després que un conegut blogaire nord-americà publiqués que l'estudi rodaria un film centrat en el mestre Yoda, un notícia que encara no ha sigut confirmada per la companyia.

"És una gran notícia, però deixaré que siguin els encarregats directes els que donin els detalls quan estiguin llestos", va afirmar Iger, que va afegir que, de moment, qui esta supervisant aquests projectes són Lawrence Kasdan i Simon Kinberg. Kasdan és tot un veterà de l'univers 'Star Wars'. Va ser coguionista de 'L'imperi contraataca' (1980) i d''El retorn del Jedi' (1983). Kinberg és un dels guionistes de la nova pel·ícula de la saga X-Men.

stats