Cinema
Cultura 21/01/2011

Garzón, la pel·lícula

Isabel Coixet ha dirigit un documental sobre Baltasar Garzón. En una entrevista d'hora i mitja que en resumeix una de més amplia, l'exjutge de l'Audiència Nacional repassa la seva trajectòria personal i professional

Redaccció
1 min
Baltasar Garzón

BarcelonaEl Festival de Berlín ha informat avui que Isabel Coixet participarà en el festival en la secció Berlinale Special amb un documental sobre Baltasar Garzón. Escuchando al juez Garzón, que així s'anomena el documental, s'ha fet a partir d'una extensa entrevista en què l'exjutge de l'Audiència Nacional parla obertament de la seva trajectòria professional i personal.

Encara no es coneix la data en què la pel·lícula es presentarà al Festival de Berlín, que comença el proper 10 de febrer. Isabel Coixet ja ha participat en altres ocasions en el certamen alemany, la darrera vegada amb Elegy (2008). Tampoc és aquest el seu primer documental. L'any passat va dirigir Aral, la orilla perdida per a la fundació We Are Water, i el 2007, un segment de la pel·lícula col·lectiva Invisibles.

stats