Cinema
Cultura 08/12/2010

Els germans Coen obriran la Berlinale

La 61a edició de la Berlinale començarà el 10 de febrer amb l'última pel·lícula de l'oscaritzada parella creativa, protagonitzada per Josh Brolin i Matt Damon.

Afp
1 min
Joel (esquerra) i Ethan Coen

Berlín"Joel i Ethan Coen representen el cinema independent de qualitat. Sempre han entusiasmat el públic gràcies a la seva inclinació per la ironia, els personatges i les històries fora lloc", va declarar el director del festival berlinès, Dieter Kosslick, en un comunicat.

Valor de llei, realitzada pel nord-americà Henry Hathaway el 1969 i per la qual John Wayne va guanyar l'Oscar al millor actor, explica la història d'un adolescent de 14 anys que vol venjar la mort del seu pare.

Els actors principals del remake són la jove Hailee Steinfeld, Jeff Bridges, Matt Damon i Josh Brolin, que interpreta l'assassí.

Els germans Coen, que treballen normalment plegats, van rebre un seguit de recompenses als Oscar, com els premis al millor film de l'any, millor direcció i millor guió adaptat per No és país per a vells. La 61a Berlinale tindrà lloc del 10 al 20 de febrer.

stats