'Give a home', un dia global de concerts en favor dels refugiats

Sofar Sounds i Amnistia Internacional presenten aquesta iniciativa que a Barcelona tindrà lloc el 20 de setembre amb Mishima, La Casa Azul i un artista més per confirmar

Sofar Sounds va néixer l'any 2010 amb l'objectiu d'oferir concerts en petit format per a un públic reduït, experiències úniques que tenen lloc a cases particulars i que, al llarg dels anys, s'han anat estenent per tot el món. A Barcelona, Sofar Sounds va oferir el seu primer concert el febrer del 2013. Ara van una passa més enllà i presenten 'Give a home', amb la col·laboració de la ONG Amnistia Internacional, que tindrà lloc el 20 de setembre.

'Give a home' portarà milers de músics a tocar en més de 300 ciutats. L'objectiu d'aquest macroconcert simultani és el de recaptar fons per ajudar els refugiats i reclamar als governs locals plans d'acció per gestionar aquesta crisi migratòria. A Barcelona un total de cent afortunats podran gaudir dels concerts de Mishima i La Casa Azul, a més d'un tercer artista per confirmar. La cita serà en una casa emblemàtica de la ciutat, però la ubicació no es desvelarà fins a dies abans del concert. El cartell de l'edició catalana ha sigut dissenyat per la il·lustradora Paula Bonet. Per participar-hi i ser un dels escollits només cal anar a la web de Sofar Sounds i apuntar-se a la llista de correu. A més a més, es poden fer donacions directament des de la web que aniran destinats a la campanya I Welcome, d'Amnistia Internacional. Artistes com The National, Ed Sheeran, Bastille, James Morrison, Daughter, Local Natives, The Fratellis i un llarg etcètera han confirmat la seva participació a altres ciutats del món.