Música
Cultura 24/07/2012

Guille Milkway compondrà la música per a 'La dona vinguda del futur', del TNC

El músic, ànima del projecte La casa azul, està preparant cançons per a l'obra de Marc Rosich que es representarà a la Sala Gran del Nacional la temporada 2012-2013

Ara
1 min
GUILLE MILKYWAY

BarcelonaEl líder de La casa azul, Guille Milkway, està component diferents cançons per a l'obra 'La dona vinguda del futur', de Marc Rosich, que es representarà la temporada 2012-2013 al TNC, en el marc de l'aposta que el seu director, Sergi Belbel, ha fet pels joves dramaturgs.

L'obra està concebuda com un musical per a tots els públics, especialment per als més petits, i arrencarà amb la rutina habitual de la família de l'Albert, marcada pels anuncis de televisió. Quan després d'un accident domèstic tota la família acaba amb la roba tacada, una dona d'indumentària galàctica travessarà la pantalla del televisor: és la dona de l'anunci d'electrodomèstics, que ve del futur a ajudar-los.

Amb diversos números i coreografies, 'La dona vinguda el futur' compta també amb Beth com a protagonista i amb Marta Puig (Lyona), creadora de videoclips de Love of Lesbian, The New Raemon o Amaral, com a responsable de les imatges i projeccions de l'espectacle.

stats