HOMENATGE
Cultura 04/04/2011

Josep Pla, en versió Twitter

L'etiqueta #30JosepPla servirà durant tot el mes d'abril perquè els seguidors de Josep Pla homenatgin l'escriptor amb motiu dels 30 anys de la seva mort, que va tenir lloc el 23 d'abril de 1981.

Redacció
1 min
Josep Pla a l'Empordà

BARCELONALa Institució de les Lletres Catalanes impulsa una acció a la xarxa social de microblòguing Twitter per commemorar els 30 anys de la mort de l'escriptor Josep Pla, que coincideix amb la diada de Sant Jordi. La intenció dels organitzadors és omplir la xarxa, durant tot el mes de d'abril, de cites literàries de qualsevol de les obres de Pla –sempre que no superin els 140 caràcters– i fer-ho sota l'etiqueta #30JosepPla.

La Institució convida a tots els usuaris de Twitter interessats en el món de la literatura i de les lletres a seguir aquesta iniciativa, que coincidirà amb la de la Universitat Oberta de Catalunya d'afegir l'etiqueta #jollegeixo als tuits dedicats al món del llibre i la lectura. La Fundació Josep Pla de Palafrugell organitza diverses activitats per recordar l'autor, entre les quals destaca la lectura continuada del llibre de Pla Barcelona, una discussió entranyable, el mateix dia 23 d'abril, a partir de les 11 h.

stats