Publicitat
Publicitat

Declaren culpable el metge de Michael Jackson

El jurat ha fet públic el veredicte del judici per la mort del cantant en què declara Conrad Murray culpable d'homicidi involuntari

El jurat del judici per la mort de Michael Jackon va declarar aquest dilluns el metge personal del cantant , C onrad Murray, culpable d'homicidi involuntari . El jurat va deliberar durant unes nou hores abans d'arribar a un veredicte unànime.

Murray, de 58 anys, no va testificar en el judici, que es va celebrar a Los Angeles, i ara està pendent de la pena, que ha de decidir el jutge i que pot ser de fins a quatre anys de presó. A les portes del jutjat, més de 100 fans de Jackson va esclatar en aplaudiments en sentir el veredicte.

Jackson va ser trobat sense vida a la seva mansió de Los Angeles el 25 de juny de 2009, amb 50 anys, al voltant de tres setmanes abans de començar una sèrie de concerts a Londres. Els paramèdics van tractar de reviure el cantant i van dur el seu cos a un hospital on va ser declarat mort per sobredosi de sedants i propofol, un anestèsic que normalment s'utilitza en la cirurgia.

Murray va admetre que va administrar a Jackson una petita dosi de propofol per ajudar-lo a dormir. No obstant això, els seus advocats van al·legar en el judici que el cantant era dependent de la droga i que Jackson va prendre una dosi extra –fatal– del poderós anestèsic, i es va empassar un grapat de sedants, sense el coneixement de Murray.

Els fiscals van argumentar que Murray era culpable de negligència greu per l'administració d'una droga de gran abast en una llar, de no controlar Jackson i retardar les trucades als serveis d'emergència, a més de no informar el personal mèdic que va donar al cantant propofol.
Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT