Kevin Spacey increpa un espectador a qui sona el mòbil: "Si no contestes, ho faré jo"

L'actor nord-americà ha estrenat 'Clarence Darrow' a l'Old Vic de Londres, teatre que deixarà de dirigir després d'una dècada de ser-hi al capdavant

L'actor Kevin Spacey va increpar ahir a la nit un espectador a qui li va sonar el telèfon mòbil durant l'estrena de 'Clarence Darrow', l'última obra que protagonitza el nord-americà al teatre Old Vic de Londres, segons publiquen avui els mitjans britànics.

Spacey interpretava l'escena d'un judici, defensant-se a si mateix sobre l'escenari amb una súplica sobre la seva innocència quan un telèfon va començar a sonar. La música augmentava de volum i el propietari intentava fer-se el despistat fins que l'actor va interrompre el guió per dirigir-se a l'espectador. "Si no contestes, ho faré jo", li va deixar anar el nord-americà, que tot seguit va rebre un fort aplaudiment de tota la sala.

Spacey, amb dos premis Oscar i un Bafta en el seu currículum, commemora el final de la seva dècada com a director artístic del teatre Old Vic –serà substituït per Matthew Warchus– amb la interpretació de l'advocat americà Clarence Darrow, la seva primera producció en solitari. En l'obra, ambientada a l'Amèrica del segle XIX, Darrow reviu les experiències que el van ajudar a convertir-se en un advocat famós i en heroi dels drets civils.


Més continguts de