Cultura 01/08/2011

Kings of Leon aireja a Twitter diferències que els posen al caire de la dissolució

El grup dels germans Followill cancel·la tota la gira americana després d'aturar al cap de setmana un concert a Dallas a la quarta cançó i anul·lar-ne dos més

Afp
1 min

Dimarts tampoc tocaran a Tampa (Florida) i ningú pot donar per segura la continuïtat dels Kings of Leon, el grup de rock de Nashville dels germans Followill, després de la brega que han airejat aquest cap de setmana a través dels seus respectius comptes de Twitter i que els ha posat al caire de la dissolució. Els fets s'han precipitat després que el cantant del grup, Caleb Followill, marxés de l'escenari divendres en un concert a Dallas i el seu mànager adduís "un cop de calor" que li havia bloquejat les cordes vocals. Però l'endemà, el seu germà Jared va tuitejar això: "Dallas, no sé com dir-vos fins a quin punt em sap greu. Hi ha problemes interns que hem d'arreglar. No tinc paraules". I diumenge encara afegia: "M'estimo massa els nostres fans. Sé que no sou idiotes. No puc mentir. Hi ha problemes més greus al grup que no beure prou Gatorade". El tercer germà, Nathan, tampoc es deixava res al pap: "avergonyit pel fiasco de l'última nit. No sé com demanar perdó; estic completament buit. Milions d'excuses".

Kings of Leon ha tret fins ara cinc discos des de 1999, entre els quals destaca Youth and young manhood i Only by the night i el seu últim hit, radioactive va ser candidat a la millor cançó de rock en els últims Grammy.

stats