Publicitat
Publicitat

Còmic

El pare d'Arale, millor autor viu de manga segons el Saló del Manga

L'any vinent la cita es trasllada a la Fira de Barcelona

Akira Toriyama , pare de Doctor Slump i Dragon Ball , ha estat reconegut com a millor autor viu de manga en els premis del XVII Saló del Manga , que es clausura demà al recinte de La Farga de l'Hospitalet , i que aquest any compta amb 143 expositors .

En aquesta edició també ha estat distingit amb un guardó Dos espases , de Kenny Ruiz , com a millor manga d'autor espanyol .

El premi al millor manga d'aventures ha estat per Bakuman , dels japonesos Tsugumi Ohba i Takeshi Obata , i el millor per a noies se l'ha endut Institut Ouranos Host Club , de Bisca Hatori .

En les votacions s'ha reconegut a més com a millor manga per a adults a XXXHOLIC , de Clamp , i a The Legend of Zelda: The Phantom Hourglass , d'Akira Himekawa , com a millor manga infantil .

Aquesta serà la darrera vegada que el Saló es celebra La Farga de l'Hospitalet de Llobregat. A partir de l'any que ve es traslladarà a la Fira de Barcelona, on disposaran de més espai .

De moment , els èxits de vendes d'aquest any són Black butler , de Yana Tohoso , i , especialment , Blue exorcist , de la jove Kazue Kato , una de les estrelles convidades al Saló i que ha signat centenars d'exemplars de la seva obra per als seus seguidors.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT