Cultura 07/01/2016

L'ARA estrena el nou videoclip d'Ivette Nadal, 'Quan ens farem grans'

La cantant publica nou disc, 'Tornar a mare', on parla amb ironia del trastorn alimentari que va patir durant un any. La presentació oficial es farà el 19 de febrer a l'Auditori, dins el festival Barnasants

Ara
1 min

Barcelona"Em sento amb la responsabilitat moral de compartir aquesta lluita i en vull fer himnes a l'esperança. És possible sortir-ne", diu la cantant i compositora Ivette Nadal sobre la seva lluita victoriosa contra l'anorèxia, que es troba a l'arrel dels temes que formen el seu nou disc, 'Tornar a mare'. L'ARA n'estrena el nou videoclip aquest dijous: 'Quan ens farem grans'. El disc arribarà a les botigues el 15 de gener i es presentarà oficialment el 19 de febrer a l'Auditori, dins el festival Barnasants.

A més de compondre tots els temes del disc, on aborda l'anorèxia amb ironia i de manera naïf, Ivette Nadal també és la responsable de la producció juntament amb Roger Pistola, el guitarrista que l'acompanya en aquest nou treball. I ha tingut tres col·laboradors destacats més: Manolo García, al tema 'No saps el mal que em fas'; Joan Colomo, a 'En aquest parany', i Caïm Riba, que és el responsable d'un 'bonus track' de sonoritat electrònica que només es podrà escoltar en 'streaming'.

Ivette Nadal en una imatge promocional del seu nou disc, 'Tornar a mare' / IVETTE NADAL

La publicació de 'Tornar a mare' ha sigut possible gràcies al micromecenatge. Ivette Nadal va fer una crida per trobar mecenes a través d'una plataforma digital i va assolir el suport necessari per tirar endavant el seu projecte.

stats