Música
Cultura 18/02/2012

Kevin Costner s'emociona en el funeral de Whitney Houston

"No eres només bona, eres excel·lent", diu l'actor que va protagonitzar 'El guardaespatlles'

Ara
1 min
El fèretre de Whitney Houston, en arribar a l'església on s'ha fet el funeral per la cantant / REUTERS

BarcelonaKevin Costner ha protagonitzat un dels moments més emotius del funeral de Whitney Houston celebrat a l'església baptista de New Hop, a la ciutat nord-americana de Newark. "Whitney, si em sents, has de saber que no eres només bona, eres excel·lent. Jo encara era el teu guardaespatlles, i ara tu has marxat", va dir l'actor protagonista de la pel·lícula 'El guardaespatlles'.

Unes 1.500 persones van dir ahir l'últim adéu a Whitney Houston a la seva localitat natal. La cerimònia, conduïda per la cantant Dionne Warwick, cosina de Houston,va començar al migdia (hora local), i la música hi va tenir un paper determinant. A banda d'un cor de gòspel, diversos cantants que havien mantingut una relació propera amb Houston, com Stevie Wonder o Alicia Keys, van interpretar alguns temes d'homenatge. Altres representants del món de la música, com Beyoncé, Elton John o David Bowie, també hi van assistir.

Malgrat la polèmica dels últims dies, l'exmarit de Houston, Bobby Brown, va ser present al funeral acompanyat de la filla de tots dos, Bobbi Christina.

Houston serà enterrada aquest diumenge al cementiri Fairview, a Westfield, al costat de la tomba del seu pare, John Russell Houston, mort el 2003, en una cerimònia privada a la qual en principi només està previst que assisteixin els familiars més directes de la cantant.

stats