Música
Cultura 30/09/2013

L'Heliogàbal promou set concerts a diferents espais del barri de Gràcia

Hi actuaran Núria Graham, Mark Kozelek, Za!, Súper Gegant, Veo Monstruos, Miquel Serra, Desert, The Oscillation i Joan Garriga de La Troba Kung-Fú, del 9 al 14 d'octubre

Ara
1 min
Núria Graham obrirà la primera edició de Ronda

BarcelonaLa sala Heliogàbal de Barcelona impulsa la primera edició de Ronda, un cicle de concerts que se celebrarà del 9 al 14 d'octubre a diferents espais del barri de Gràcia, com ara el Centre Artesà Tradicionàrius, l'Espai Jove La Fontana, la plaça Rovira i Trias i el mateix Heliogàbal. La programació inclou artistes locals i internacionals.

El cicle l'inaugurarà Núria Graham el dimecres 9 d'octubre a l'Heliogàbal, a partir de les 22 h. El dia 10, també al mateix lloc, hi actuarà Veo Monstruos, un projecte de Fernando Alfaro, David Rodríguez i Remate. Divendres 11, a la Fontana, Za! compartiran cartell amb Súper Gegant, que presentaran les cançons del disc 'Camina i oblida'.

El dissabte 12 d'octubre hi haurà dos concerts. El cantautor mallorquí Miquel Serra actuarà a l'Heliogàbal a partir de les 19 h, i pel Centre Artesà Tradicionàrius passaran Desert i The Oscillation a les 22 h. Diumenge a l'hora del vermut actuarà Joan Garriga de La Troba Kung-Fú a la plaça Rovira i Trias, que serà l'únic concert gratuït d'un cicle que tancarà Mark Kozelek el dilluns 14 d'octubre a l'Heliogàbal. El preu de les entrades per als concerts va dels 6 als 10 euros.

stats