Òpera
Cultura 01/02/2012

Els treballadors denuncien "la mala gestió de la direcció del Liceu"

El comitè d'empresa considera que la decisió "unilateral" de fer un ERO perjudica "el mecenatge, la taquilla i la qualitat" del teatre

Efe
1 min

BarcelonaEls representants dels treballadors han criticat avui la decisió de la direcció del Gran Teatre del Liceu de suspendre l'activitat artística durant dos mesos per "unilateral" i perquè "ofereix una mala imatge que pot afectar negativament el mecenatge, la taquilla i la qualitat", segons el president del comitè d'empresa del Liceu, Manuel Martínez. "L'empresa ha anunciat que tanca el Liceu dos mesos, fet que suposa que no hi ha marge de negociació i que la decisió és unilateral", ha dit Martínez.

Segons la seva opinió, la causa del dèficit de 3,7 milions d'euros del coliseu operístic és "la mala gestió de la direcció actual, que fa anys que es veia venir".

El problema "havia d'haver-se abordat abans" i "la solució no passa per anul·lar òperes perquè això afecta negativament la imatge del Liceu", segons el president del comitè d'empresa. "Quan se sàpiga que el Liceu tanca les seves portes dos mesos els mecenes es tiraran enrere, els abonats se sentiran maltractats i ens guanyarem molt mala fama entre els cantants d'òpera", ha sentenciat.

stats