Publicitat
Publicitat

Successos

Un altre Gilmour rere el mur

El fill del líder de Pink Floyd podria anar a la presó

Charlie Gilmour, en les protestes estudiantils de Londres, va intentar tirar un cubell d'escombraries contra els prínceps de Gal·les

El fill del guitarrista de Pink Floyd, David Gilmour, podria anar a la presó després d' admetre que va prendre part  el mes de desembre passat en les violentes protestes dels universitaris anglesos contra l'augment del preu de les matrícules .

A Charlie Gilmour , de 21 anys, el jutge li va concedir la llibertat sota fiança fins al juliol per   completar els exàmens de la Universitat de Cambridge University . Gilmour , que va ser acusat d'una sèrie de delictes durant els disturbis del passat 9 de desembre, es va declarar culpable, però encara ha d'especificar si admet haver saltat damunt el capó d'un automòbil que transportava els escortes d el príncep de Gal·les i Camilla Parker-Bowles .

També se l' acusa de trencar l'aparador d'una botiga i tirar un cubell d'escombraries contra el comboi real . Presumptament, el cubell no va encertar la parella reial , però va xocar contra un altre automòbil .


El pare biològic de Gilmour és el poeta i dramaturg Heathcote Williams , però va ser adoptat per David Gilmour , quan la seva mare , l'escriptora i periodista Polly Samson , s'hi va casar .

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT