Cinema
Cultura 13/09/2013

L'In-Edit es transforma en un festival multi-pantalla

Algunes pel·lícules del festival de documental musical es projectaran també a sales Bilbao i Madrid i estaran disponibles a la plataforma 'online' In-Edit TV

Ara
1 min

BarcelonaEls responsables del Beefeater In-Edit han explicat en la presentació de la 11a edició del festival barceloní que estan preparats per arrencar "un nou cicle" amb la transformació de la cita en un esdeveniment "multipantalla". El festival, que tindrà lloc del 24 d'octubre al 3 de novembre, projectarà alguns dels seus documentals musicals en sales de Madrid, Pamplona i Bilbao gràcies a un acord amb el grup de distribució Golem. Així mateix, alguns dels títols estaran disponibles en la plataforma 'online' In-Edit TV.

Entre alguns dels títols que formaran part de la programació destaquen 'A band called Death', 'Triana Pura y Pura', 'Mistaken for Strangers', 'Nitsa 94-96. El Giro Electrónico', 'A Band Called Death', 'Apocalypse Bill Callahan', 'Bayou Maharajah' o 'Beware of Mr. Baker'. Lluís Hidalgo ha afirmat que l'equip de programació no ha provat de trobar el nou 'Searching for Sugar Man', l'èxit del qual ha qualificat d'"excepcional". "No es busqueu, no el tenim. No el vam buscar l'any passat i no l'hem buscat ara".

Enguany, el festival realitzarà dos homenatges: als cineastes Les Blank i Dick Fontaine.

stats