Cinema

Les llambordes de Roma no deixen córrer l'Aston Martin de James Bond

L'agent 007, interpretat per Daniel Craig, es troba immers en el rodatge de 'Spectre' a la capital italiana

L'agent 007 no podrà anar a més de 70 quilòmetres pels carrers de Roma amb el seu Aston Martin. Les llambordes de la calçada de la capital romana limiten la velocitat del mític cotxe de James Bond, interpretat per Daniel Craig, durant el rodatge de 'Spectre'. A més a més del tipus de paviment, el soroll dels carrers també s'ha convertit en un problema, que haurà de solucionar-se a la postproducció.

L'equip de filmació va buscar algunes localitzacions amb paviment més pla i sense tant tràfic, com per exemple prop del riu Tíber, on "es condueixen cotxes esportius com en una competició de llanxes" per a la pel·lícula. Es preveu que aquesta nit, l'actor protagonista es tiri en paracaigudes des d'un helicòpter fins el Ponte Sisto, que connecta, a través del riu, el Campo de' Fiori fins al barri del Trastevere.

El rodatge de la pel·lícula va començar el 8 de desembre, i es preveu que s'estreni aquesta tardor. Itàlia és una localització més del film, en què també apareixen imatges de Mèxic, Àustria, el Regne Unit i el Marroc. El rodatge va aterrar a Roma el passat divendres i continuarà fins al 12 de març.